Acil Para Lazım Diyenlere >Kredimbenim : Kredi Çıkartılır.

Acil para lazımAcil nakit para lazım ise sitemizden hızlı kredi başvurusu yapmanız yeterli. Bunun için ekstra bir çabaya ihtiyacınız olmayacak…Acil para ihtiyacı mı var?, Acil para yada Kredi mi lazım? Acil Para lazım, acil nakit nasıl bulurum, acil para nasıl kazanılır…..

emekliye kredi çıkartılır , ipotekli bankasız 48 ay vade, araa rehinli kredi, ptt’den maaş alnlar kredi , garanti, finan’s müşterilerine kediler, sms ön onaylı ihtiyaç kredisi ,kout kredisi, taşıt kredisi ,puanı yüksek olanlaa yüksek kredi .. kredimbenim uzmanında

 

borç para nereden bulabilirim

borç para arıyorum

kredi çıkmıyor nasıl para bulabilirim

banka hariç nereden para bulabilirim

ihtiyaç Kredisi günümüz de en çok duyduğumuz kelimelerden biri ancak çoğu kişi ihtiyaç kredisinin içeriğini ve kullanım şeklini doğru olarak bilmemekte. Televizyonda, radyoda, gazete, İnternet gibi bir çok basın yayın organında karşımıza çıkan bu iki kelime acil nakit ihtiyaçlarımız da aklımıza gelmekte.

İhtiyaç kredisi yada diğer bir tabiri ile Bireysel kredi, kişilerin ihtiyaç duyduğu nakit ihtiyacının hızlıgüvenli ve hesaplı bir şekilde karşılanması için bankaların veya finans kuruluşlarının sunduğu kısa vadeli, hesaplı bir borçlanma yöntemidir. Kısa vade/zaman süresi bankalar arası farklılık göstermesi muhtemeldir ama bu süre genellikle 48 ayı geçmemesi gerekmektedir.Kredimbenim…

İhtiyaç Kredileri ticari amaç için çekilmez ve buda tavsiye edilen bir yöntem değildir.48 y vadeli en uygun ihtiyaç kredisi ..

 

bana para lazım ile ilgili görsel sonucu

 

İHTİYAÇ KREDİSİ

İhtiyaç Kredisi günümüz de en çok duyduğumuz kelimelerden biri ancak çoğu kişi ihtiyaç kredisinin içeriğini ve kullanım şeklini doğru olarak bilmemekte. Televizyonda, radyoda, gazete, İnternet gibi bir çok basın yayın organında karşımıza çıkan bu iki kelime acil nakit ihtiyaçlarımız da aklımıza gelmekte.

İhtiyaç kredisi yada diğer bir tabiri ile Bireysel kredi, kişilerin ihtiyaç duyduğu nakit ihtiyacının hızlıgüvenli ve hesaplı bir şekilde karşılanması için bankaların veya finans kuruluşlarının sunduğu kısa vadeli, hesaplı bir borçlanma yöntemidir. Kısa vade/zaman süresi bankalar arası farklılık göstermesi muhtemeldir ama bu süre genellikle 60 ayı geçmemesi gerekmektedir. İhtiyaç Kredileri ticari amaç için çekilmez ve buda tavsiye edilen bir yöntem değildir.

İhtiyaç Kredisi Kullanım Alanları

İhtiyaç kredisi kullanım alanlarına göre farklı paket seçenekleri ile kredi kullanmak isteyen kişilerin kullanım alanları doğrultusunda farklı faiz oranları ile sunulmaktadır. Tatil KredisiEvlilik KredisiBayram KredisiEğitim KredisiSağlık KredisiBeyaz Eşya KredisiEşya Alım Kredisi, Borç Kapatma Kredisi gibi paketler halinde kişilere ihtiyaçları doğrultusunda vade ve faiz oranları farklı olacak şekilde sunulmaktadır. İhtiyaç kredisi kullanmadan önce dikkat edilmesi gereken husus kullanım alanına göre düşük faizli geri ödemesi kolay kredi seçimi yapmak önem arz etmektedir acil para lazım düşüncesi ile yüksek geri ödemelerden kaçınılmalıdır. İş yerinizi büyütmek yada iş yerinize yatırım yapmak için bayram kredisi yada eğitim kredisi çekmek geri ödeme ve yapılandırma süreçlerinde olumsuz durumlara sebebiyet verebilir.

İhtiyaç Kredisi Çekmek İçin Başvuru Şartları Nelerdir?

İhtiyaç kredisi çekmek istediğinizde bankaların en çok dikkat ettiği hususlardan bir tanesi gerçek kişinin aylık maddi gelir durumudur. Bu maddi gelir durumu bankalar tarafından başvuru şartlarının başında gelir. Bu durumun olumsuz olması başvuruyu geçersiz kılabilir. Diğer önemli noktalardan bir tanesi ise bankalarla çalışma sıklığınız ve bankalarda bulunan kredi geçmişinizin durumu ve bu durumunuzun temiz olması. Kredi başvuru şartları her banka için farklılık göstermektedir. Ancak her bankanın ilk etapta baktığı temel kriter sigorta durumunuz, aylık net kazancınız, kredi notunuz olmaktadır. İhtiyaç kredisi kullanmadan önce aklınızda sorular var ise bana kredi neden çıkmıyor adlı yazımızı okuyup fikir edine bilirsiniz.

İhtiyaç Kredisinde Dikkat edilmesi gerekenler

Önemli olan acil para ararken kredi faiz oranları ve bankaların size sunduğu özel avantajlar ve kampanyalar tabii ki burada yayınlamadığımız bir çok banka mevcut ve sizin için özel faiz oranları olabilir, yapılması gereken en uygun faiz ve vade oranını sizin için sunan bankayı bulmak, gerekirse faiz oranı teklifi almak. Ayrıca bazı bankaların dosya masrafı, işlem ücreti, hayat sigortası mecburiyeti gibi farklı ücretler almaktadır.

Bireysel ihtiyaç kredisinde dikkat edilmesi gerekenler

  1. İnternetten araştırma yaparak en uygun kriterleri faiz ve vade oranlarını internetten araştırın.
  2. Banka önceliği olarak maaş aldığınız yada birikim yaptığınız bankayı veya daha önceden kredi kartınız olan bankaya öncelik verin.
  3. Müşteri hizmetleri ve bankanın müşterilerine olan ilgilisi ve alakası düzgün olan bankalar ile çalışın.
  4. Krediyi erken ödeme durumunun araştırılması size çektiğiniz ihtiyaç kredisini erken kapatma gibi durumlarda faizin alınmamasını sağlayacaktır. Yapılandırmaya gidebileceğiniz bankalara öncelik verin.
  5. Gecikme faizi engeline takılmayın. Krediyi kullandınız acil nakit ihtiyacınızı giderdiniz her şey güzel fakat bir gün ödeme yapamayacak duruma gelebilirsiniz bu durumda olacaklardan önceden haberdar olmalısınız.

Başvuru esnasında ne kadar kredi çekmek istediğinizi ve bunu nasıl geri ödeyeceğinizi önceden tamamen planlamanız gereklidir. Ödeyemeyeceğiniz krediyi çekerseniz yapılandırmak zorunda kalabilir daha sonra tekrar ödeyemeyeceğiniz borçların altında kalabilirsiniz.

 

Tuğyan Finans Emlak ve Oto,E-ticaret Dan.Hiz.Ltd.Şti

KREDİMBENİM  FİNANSAL HİZMETLER

www.kredimbenim.com

https://www.facebook.com/kredimbenim

https://twitter.com/kredimbenim

https://instagram.com/kredimbenim1

https://www.linkedin.com/in/kredimbenim

https://plus.google.com/+KredimBenim

MAİL :  [email protected]

Gsm : 0 533 924 20 76

Tel : 0 850 969 72 12

Not : Bankalar ve Kurumlarla bağımız olmayıp işlemlerimiz sadece danışmanlık, üzerine ve bilgi amaçlıdır. Firmamız sadece danışmanlık bilgi vermektedir buna istinaden hizmet bedeli sadece verilen taşıt, konut ve yönlendirim ücreti bazında olabilir herhangi banka ile çalışmaamız yoktur. Bu sebeple , verilen bilgiler bilgi amaçlıdır…firmamız emlak, oto ve finans şirketidir firmaların bankaların veya kuruluşların  logoları, markaları kullanılmamaktadır. Bilgilerinize sunarız

kredimbenim hakkında

Firmamız 2015 yılında kurulmuştur. Finans / emlak / oto ve e ticaret danışmanlık hizmetleri vermekteyiz. Ana şubemiz tuzla'da olup şişli - kadıköy- alibeyköy- beylikdüzü hizmetler sağlamaktayız. firmamıza 0850 969 72 12 ve 0533 924 20 76 nolu numaralardan ulaşabilirsiniz. kredimbenim finansal hizmetler olarak '' kredimbenim '' markası altında kredi danışmanlık hizmetleri sağlamaktayız.
Bu yazı Genel kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir