Sicili Bozuk Olanlara Kredi › Acil Kredi Başvurusu|Acil Kredi

Sicili Bozuk Olanlara Kredi

  1. Günümüzde sicili bozuk olana kredi pek verilmiyor.Yanlızi idari takip, avukatlık durumunuzu kapatmış borcunuz kalmamışsa bu süre en  az 1 yıl ile 2 yıl geçmiş olunca çalıştığınız ssk’lı süre, aldığınız ücret bu sefer etkendir, veya kefille bu işlemi çözebiliriz.
  2. 0533 924 20 76 veya 0850 969 72 12 kredimbenim sicili bozuk olana kredi çıkmaz

Belki şuanda sizde aynı durumdasınız ve sicili bozuk olana kredi veriliyor mu diye merak ediyorsunuz. Ancak,öncelikle sizlere sicilin bozuk olması ile kara listede olmanın ayırt edilmesi hakkında bilgi vermek istiyoruz. Sicilin bozulması durumu kredi ödemelerinin geç yapılması ile ortaya çıkmaktadır. Kara liste ise,borcun 90 gün içinde ödenmemesi ve banka avukatları tarafından işlem başlatılması durumudur. Kara listeye alınan bir kişinin  borçları kapatmış ve borcu şuan olmamalıdır bu sürede en az 1 yıl geçmiş olmalıdır. gecikmeler ise ödenmiş şuan için gecikme 15 gün olabilir ama şuan olmamalıdır.

Peki,sicili bozuk olana kredi verilir mi? Eğer kara listede değilseniz ve sadece siciliniz bozuksa bankalardan kredi alma şansınız oldukça yüksektir. Eğer böyle bir durumdaysanız çalıştığınız bankadan borç kapatma kredisi alarak borcunuzu kapatabilirsiniz. Veya  bu  idari takip ve avukatlık durum en az 1 yıl geçmiş olmalı ve şuan çalıştığınız yerdede en az 2 yıl ssk ‘ lı ve geliriniz  asgari ücret üstü olmalıdır ( belgelenebilir ) varsa eşiniz çalışmalı ve eş kefaletle alınır. Lütfen böyle işlemleri 1 kere başvurun ki skor puanınız  düşmesin 1 kere çıkmadımı bırakın biz yapalım !!….

Son olarak dosyanız kapandıktan sonra 1 veya 1,5  yıl içinde herhangi bir bankadan kredi çekmeniz de oldukça zor olacaktır. En iyisi kara listeye düşmeden, sicilinizi bozmadan

1- Sorunu , olanlar sicili bozuklar ,   bundan önce kredisi, kmh ‘ ı kredi kartı avukatlık icralık olmuş bunu sonra gidip tamamını kapatmış olmalı kapatmadan  en az  1 yıl geçmesi ve sonrası olabilir borç kapanmadan avukatlık sorun türkiyede kimse kredi çıkartamaz veremez.

2- ssk ‘ sız olsada geriye dönüş yapılarak kredi işlemi  yapılır, süreç  1 ile  5 gündür.ssk yapılması ve maaş yazısı ücretlidir.

3- KKB yok banka ürünü yok ilk iş banka ürünü aldırmak sonra 15 gün ile 1 ay içinde o kredi kartı veya kmh kredilendirmek ve kredi aldırıltılır.

4- konut – araç kredisi işlemi  kolay ve pratik yapabilmek asgari ücretlide olsa,  1 kredisi olsa düzenli ise 2. ci çıkartılır.

5- ipotekli kredi verdirmek ( araç rehinli – gayrimenkul teminatlı )

6- ticari krediler vermek

7-Emekli kredisi çıkartılır  1 kredisi olsada 2.ci hatta 3. cü  çıkartılır ödeme düzenli ise

8-Borç transferi yapılması ( tek bir yerde tek borç sağlanması )

9 -krediler- kmh – kredi kartı olabilir limit doludur, ama düzenli ise çıkartılır

10 – düzensiz ödeme olabilir önceki dönemde puan 900 altı olmamak şartı ile ve gecikme yoksa çıkartılır

11- kredi kmh kredi kartı vardır ama 1 ay gecikme olabilir 2. ay veya 3 ay ödememezlik te kredi çıkmaz

12- Dul  maaşı – şehit gazi engelli için maaşının 10 katı alınır.

Burda en önemli avukatlık icralık olayın 6 ay önce  da olsa kapatılması şartı , avukatlık ürün açık takip varsa türkiyede kimse açık borç avukatlık icralık borç ödenmemişse kimse verdiremez…

Yorum bırak , yada msj at bir şekilde sorununu ilet yardımcı olmaya çalışan veya çalışalım.istanbul sadece…

 

Önemli Not :
BU SİTE SADECE BİLGİLENDİRME VE REKLAM AMAÇLIDIR. PARASAL HİZMET VERMEYE YETKİLİ DEĞİLDİR. Firmamız yasal kredi çıkartmaya çalışan bir finans şirketidir,bankadaki kurallar, şartlar geçerlidir. senetle para verilmez, gecikmesi olan, takibi avukatlık olana kredi çıkartılmaz, önden para istenilmez olma veya olabilme imkanı olan kişilere kredi hizmeti verilir iletişimdem ulaşınız…
Siteden yorum yazan, arayan, mail atan önden para isteyen yada krediniz hazır diyenlere itibar etmeyin kesinlikle para göndermeyiniz.Her oto al sat, emlak alsat, kredi danışmanlığında her hizmetimizde  firmamız fatura kesmek zorundadır.
Firmamız ile herhangi bağlantısı ve yasal sorumluluğu yoktur , paylaşımlar tüm bankaların ve kuruluşların paylaşımlarıdır.Bankalardan  kendiniz veya kuruluşlara kendiniz başvuru yapmalısınız, firmamız sadece danışmanlık hizmeti verir bankalarla ve kuruluşlarla bağımız yoktur.
Firmamız finansal hizmetleri aracılık ve danışmanlık hizmeti vererek sizlere yardımcı olmaktadır.
syg.

kredimbenim hakkında

Firmamız 2015 yılında kurulmuştur. Finans / emlak / oto ve e ticaret danışmanlık hizmetleri vermekteyiz. Ana şubemiz tuzla'da olup şişli - kadıköy- alibeyköy- beylikdüzü hizmetler sağlamaktayız. firmamıza 0850 969 72 12 ve 0533 924 20 76 nolu numaralardan ulaşabilirsiniz. kredimbenim finansal hizmetler olarak '' kredimbenim '' markası altında kredi danışmanlık hizmetleri sağlamaktayız.
Bu yazı Genel kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Sicili Bozuk Olanlara Kredi › Acil Kredi Başvurusu|Acil Kredi için 22 cevap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir