Kredi Kartı Taksitlendirme, Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme

Kredi Kartı Taksitlendirme, Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme bu telefon sadece kart atlatma ve taksitlendirme için >> 0507 838 99 56 yakup

Kredi Kartı Borcuna son!

Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme En Mantıklı çözümdür, Kartınızın her ay gelen asgari tutarını ödeyerek borcunuz bitmez, sadece faiz ödemiş olursunuz.Tüm Kredi kartlarınıza ödeme kolaylığı sağlamaktadır.Kredi kartı taksitlendirme ve borç kapatmak için düşüneceğiniz tek adres.

Kredi Kartını Taksitlendirme Servisi ile İstanbul ve Türkiye de Taksitlendirme Hizmeti.

Firmamız kart taksitlendirme merkezi olarak uzman personeli ile kredi kartı taksitlendirme konusunda hizmet vermektedir

Kredi Kartı Borcunuz Bitmiyor mu? 
Ödediğiniz Asgari Tutarlar Hep Faiz’e mi Gidiyor ?
Öyle ise şimdi TAM ZAMANI…

Artık kim yok ki kredi kartı olmayan hemen herkesin cüzdanın da taşıdığı birkaç adet kredi kartı vardır. Kişiler artık eğitim sağlık giyim gıda hemen her şeyi kredi kartıyla satın alabildikleri için daha çok kart kullanıma ağırlık veriyorlar. Kredi kartı borcu ödeme gerçekten zorlaştı mı?

Cebimizde olmayan parayı harcarken ne yazık ki çoğu kişiler çok tedbirsiz davranıyor ve kredi kartları borçları alıp başını gidiyor.
Daha sonra asgari tutarı ödeyerek faizlere bulaşarak kartın borcunu daha çok kabartıp işin çıkamaz hale geliyorlar. Ve kart kullanıma kapanıyor önce banka daha sonra bankanın avukatları aramaya başlar daha sonra mahkeme derken haciz işlemleri icra işlemleri ve durum oldukça can sıkıcı kötü durumlara sebebiyet veriyor.

Kredi kartı borcu yapılandırma veya “kredi kartı borç yapılandırma” olarakta bilinen borçları taksitlendirerek bitirme hizmeti

örnek 

1.000 TL’lik bir borcunuzu asgari tutar öderseniz bir yıl içerisinde yaklaşık % 40-50 Faiz ödersiniz. Diğer bir değiş ile 450 – 500 TL fazladan faiz ödersiniz, tabiki bu sizden parça parça alındığı veya kartınızda limit olduğu takdirde bu rakamların pek farkında olmazsınız.

Asgari tutar olarak 1.000 TL için her ay en az 270 TL ödersiniz ve faiz yemeğe devam edersiniz.

1.000 TL için ödeyeceğiniz DÖNEM BORCU 125 TL civarında olur.. Yani taksitlendirme yapmadan önce ödediğiniz ASGARİ TUTARIN YARISI kadarve üstüne birde FAİZ YEMEZSİNİZ..      FAİZ DEĞİL BORCUNUZU ÖDEYİN..

FAİZ YEMEDEN 3 veya 5 AY ERTELEME VE 9 TAKSİTTEN ŞİMDİ YARARLANIN

PARANIZ CEBİNİZDE KALSIN…    BORCUNUZ BİTSİN..  

Kredi Kartı Borcu Ankara

9 taksit yapıyoruz, yerimiz istanbul / kadıköy
işlem komisyonu : %12 dir
lütfen ulaşınız !

İstanbul içi işlem yapılmakta, ofisimize gelerek kredi kartıyla gelinmelidir, 

İdari takip , icralık olan işlem yapılmaz  kart açık , kullanılabilir ve  işlem aynı gün yapılmaktadır komisyon ücreti peşin işlem sonrası yapılmaktadır, 

Firmamız, vergi levhalı finans ve kredi hizmetleri işlemi yapmaya yetkilidir.

 

kredi kartı taksitlendirme ile ilgili aramalar

Önemli Not :
BU SİTE SADECE BİLGİLENDİRME VE REKLAM AMAÇLIDIR. PARASAL HİZMET VERMEYE YETKİLİ DEĞİLDİR. Firmamız yasal kredi çıkartmaya çalışan bir finans şirketidir,bankadaki kurallar, şartlar geçerlidir. senetle para verilmez, gecikmesi olan, takibi avukatlık olana kredi çıkartılmaz, önden para istenilmez olma veya olabilme imkanı olan kişilere kredi hizmeti verilir iletişimdem ulaşınız…
Siteden yorum yazan, arayan, mail atan önden para isteyen yada krediniz hazır diyenlere itibar etmeyin kesinlikle para göndermeyiniz.Her oto al sat, emlak alsat, kredi danışmanlığında her hizmetimizde  firmamız fatura kesmek zorundadır.
Firmamız ile herhangi bağlantısı ve yasal sorumluluğu yoktur , paylaşımlar tüm bankaların ve kuruluşların paylaşımlarıdır.Bankalardan  kendiniz veya kuruluşlara kendiniz başvuru yapmalısınız, firmamız sadece danışmanlık hizmeti verir bankalarla ve kuruluşlarla bağımız yoktur.
Firmamız finansal hizmetleri aracılık ve danışmanlık hizmeti vererek sizlere yardımcı olmaktadır.
syg.

kredimbenim hakkında

Firmamız 2015 yılında kurulmuştur. Finans / emlak / oto ve e ticaret danışmanlık hizmetleri vermekteyiz. Ana şubemiz tuzla'da olup şişli - kadıköy- alibeyköy- beylikdüzü hizmetler sağlamaktayız. firmamıza 0850 969 72 12 ve 0533 924 20 76 nolu numaralardan ulaşabilirsiniz. kredimbenim finansal hizmetler olarak '' kredimbenim '' markası altında kredi danışmanlık hizmetleri sağlamaktayız.
Bu yazı Genel kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir